Greenbrier High School
Bell Schedules » Morning Activity Schedule

Morning Activity Schedule

Morning Activity Schedule 5 Minute Class Change
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 7:35 AM 8:16 AM 41 min
2nd Period 8:21 AM 9:02 AM 41 min
Activity Period 9:07 AM 9:57 AM 50 min
3rd Period 10:02 AM 10:44 AM 42 min
4th Period 10:49 AM 11:31 AM 42 min
5th Period 11:36 AM 1:10 PM 94 min
A lunch (32 min) (59 min class) 11:31 AM 12:01 PM 30 min
B lunch (32 min) (59 min class) 12:06 PM 12:36 PM 30 min
C lunch (32 min) (59 min class) 12:41 PM 1:11 PM 30 min
6th Period 1:16 PM 1:58 PM 42 min
7th Period 2:03 PM 2:45 PM 42 min