Greenbrier High School
Bell Schedules » Afternoon Activity Schedule

Afternoon Activity Schedule

Afternoon Activity Schedule 5 minute class changes
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 7:35 AM 8:16 AM 41 min
2nd Period 8:21 AM 9:02 AM 41 min
3rd Period 9:07 AM 9:49 AM 42 min
4th Period 9:54 AM 10:36 AM 42 min
5th Period 10:41 AM 12:18 PM 97 min
A Lunch (32 min) (59 min class) 10:36 AM 11:06 AM 30 min
B Lunch (32 min) (59 min class) 11:11 AM 11:41 AM 30 min
C Lunch (32 min) (59 min class) 11:46 AM 12:16 PM 30 min
6th Period 12:21 PM 1:03 PM 42 min
Activity period 1:08 PM 1:58 PM 50 min
7th Period 2:03 PM 2:45 PM 42 min