Greenbrier High School
Bell Schedules » Regular Day Bell Schedule 2018-19

Regular Day Bell Schedule 2018-19

Regular Day Bell Schedule 2018-19 6 minute Class Changes; 50 minute classes
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 7:35 AM 8:25 AM 50 min
2nd Period (Pledge & Announcements) 8:31 AM 9:21 AM 50 min
3rd Period 9:27 AM 10:17 AM 50 min
4th Period 10:23 AM 11:13 AM 50 min
5th Period 11:19 AM 12:53 PM 94 min
A Lunch (32 min + 5 min transition) (59 min) 11:13 AM 11:43 AM 30 min
B Lunch (32 min + 5 min transition) (59 min) 11:48 AM 12:18 PM 30 min
c Lunch (32 min + 6 min transition) (58 min) 12:23 PM 12:53 PM 30 min
6th Period 12:59 PM 1:49 PM 50 min
7th Period 1:55 PM 2:45 PM 50 min